Profil

A&S Credit Analysis este un Consultant de Credit Comercial si misiunea sa este sa isi sfatuiasca clientii in implementarea de solutii si in accesarea instrumentelor care sa le consolideze afacerea prin micsorarea riscului neplatii.

Experienta noastra provine din anii nostri de management in afacerile de  constructii si de comercializare de bunuri in care ne-am confruntat cu numeroase situatii de neplata.

Pentru a atinge obiectivul de protejare a companiei de riscul neplatii, evaluam cu atentie punctele slabe ale companiei si punem la dispozitie solutii si instrumente pentru companii pentru a atenua riscurile de neplata si pentru a-si dezvolta mai departe afacerea.

In calitate de Consultant de Credit Comercial  punem la dispozitie intr-o platforma unica  acces la cele mai bune solutii de piata acoperind evaluarea unui client pana la colectarea datoriilor sau solutii de asigurare a creditului comercial si de factoring.

Partenerii companiei A&S Credit Analysis au peste 20 de ani experienta in pozitii manageriale in companii de productie, distributie, constructii si comerciale. In toti acesti ani, Managementul Creditului Comercial este parte din afacerile noastre zilnice. Ne-am confruntat cu aceleasi probleme pe care le au clientii nostri si experienta si angajamentul nostru ajuta clientii nostri sa isi atenueze riscurile neplatii. Noi avem AnSwers (raspunsurile) la intrebarile dumneavoastra legate de creditul comercial.